Blev så danssugen. Det fanns ett gäng med år som jag hängde mycket i danssalen. Nu är jag inte en av de där grymma dansarna. Men jag tror att dans är för alla och det jag vet är att det är väldigt kul om man hittar en stil som passar en själv. Det är dessutom inte så tokig rörlighetsträning för mig som sitter framför dator hela dagarna och sedan springer, cyklar eller möjligen simmar.

Idag gick jag in i danssalen igen med en väldans massa nervositet. Men va kul det var! Jag var inte bra, men det skiter vi i. Skuttade därifrån med ett stort leende på läpparna och undrade varför jag inte gör det här oftare. Tiden räcker inte till allt men det behöver inte dröja 4-5 månader mellan varje pass.

Sist jag dansade var på The Nike Blast i januari.

bodyjam

Dagens outfit /Nike, från topp till tå.

2 svar på ”Dans är också rörlighetsträning”

  1. Klart att dans är träning och kul träning. Det skulle jag kanske inte sagt för ett par månader sen, men på ett träningsläger i Portugal i mars så testade jag en dansklass. Det var inte samma puls som att springa, men det gav mig rörlighetsträning och jag log nog större delen av passet! Haha, tänk att jag skrev detta!

    1. Underbart att just du skriver det Kenth!
      Nästa gång vi ses kan vi väl köra en afro innan ett löppass. I Halmstad kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.