Vi har det superhärligt i Åre. Kom upp natten torsdag till fredag. Körde skidor i Åre-backarna igår och hade hoppats på puder som Åre bjöd på helgen innan enligt min syster och hennes sambo som bor här. Det blev ingen puder och mina skidor var lite malplace just för dagen.

Efter en halvdag i backen och bra skidlunch träffade vi Saras skidcoach, Rasmus via Skistar för en skidlektion. Vi fick jätte bra feedback på vår skidåkning. Men vad jag hade önskat mig ett par pistskidor. Å andra sidan är det bra att träna på allt. Efter tre timmar teknikträning, en hektisk vecka och en lång bilresa i bagaget var jag rätt mör när vi landade i huset efter ICA-shoppingen.

Tegefjäll

Åsa_åre_10

En favorit är att avsluta med en varm kopp mjölkfri choklad framför brasan efter en skiddag.
Det gör ingenting att det är VM i storslalom samtidigt. Bara ännu bättre.

brasa_varmchoklad

varmchoklad_brasa_åre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.