Måste hylla Åre skidsport. Sveriges bästa skidbutik, av de skidbutiker som jag besökt genom åren och det är några stycken. Man får toppservice oavsett hur galet mycket de har att göra vilket de oftast har haft när vi har varit där.

Att ha kompetent personal som trivs är ett vinnande koncept. Jag får känslan av att personalen på Åre skidsport gillar deras arbetsplats. Vi var där i början på den här dagen och Viktor verkar sjukt nöjd med besöket och fotar nöjt sina nya skidor innan vi ger oss upp i backen och gör några blöta åk.

Viktor_åreskidsportBlizzard

Skönt att ha kläder som håller vätan en sån här dag.

viktor_tegefjäll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.