Jag tror inte att jag är ensam om att ha ett stort intresse för träningskläder och träningsskor. Trender kommer och går. Det slog mig att lika kul som det är med det nya träningskläder kan det vara att gräva djupare i garderoben och leta upp gamla godingar. Antingen så använder man det igen i kombination med nytt eller så kanske man blir påmind om att det är dags att hitta en ny ägare till de fina och funktionella kläderna som bara ligger där.

Avgörande för om jag ska använda plagget flitigt, hamnar slutligen på om plagget sitter bra under träningspasset. Under själva passet ska fokus ligga på träningen och inte att ett par tights hasar ner, en tröja som åker upp eller strumpor som veckar sig.

Först ut, en löparoutfit:

Är väldigt förtjust i mönstret på den här jackan, ett mönster som kommer igen lagom mycket i tightsen. Bryter av med en funktionell tröja i färg samt skor med färg. Under kör jag här en funktionell sporttopp. Strumpor som håller fötterna torra och sitter bra på foten.

träningskläder

Löparjacka, tights, tröja och skor/Nike

Sport-bh/Helly Hansen

Strumpor/GoCoCo

Klocka/Nike

Sportband/Belkin

2 svar på ”Min träningsgarderob – Nr 1”

  1. Nä, du är inte ensam om att gilla träningskläder och skor, helt klart ;) Ska bli roligt att se lite olika outfits ur din garderob, bilden på denna var väldigt fin.

    1. Hur kan man bli så glad av vissa materiella ting. Oklast.
      Men tränar man mycket blir det liksom ännu roligare om man får ha fina kläder på sig.? :)
      Ska bli kul att gräva i garderoben, på djupet. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.