Jag har aldrig förstått varför man inte skulle ha hjälm när man cyklar eller utövar andra sporter där det handlar om kraft, höga hastigheter kontra hårda material. Acceleration i förhållande till tyngdaccelerationen. Vuxen som barn.

Jag vet de som skadat sig allvarligt av att åka alpint utan hjälm. En hjälm är ett av skydden som verkligen är värt vart enda öre. Lagom pris för en livförsäkring. Eller vad säger ni? Läste på Annas blogg om hennes otäcka cykelolycka som hon var med om nyligen. Nu gick det tack och lov bra även om hon skadat sig, vilket förstås är jätte tråkigt.

Glöm inte hjälmen!

POC SPORTS

2 svar på ”HJÄLM”

  1. En ny hjälmlag som gäller för alla skulle vara ett stort stöd för de tonåringar och vuxna som idag tvekar att sätta på sig en hjälm tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.