Härligt att sätta sig på cykeln igen. Igår fick vi sällskap av min bror med sambo som precis köpt sig en varsin racer. Jätte kul att cyklingen blivit så stor. Större kommer det bli med cykling. Att ge sig ut på cykeln är fint. Bra träning, man kommer långt och kan utföra det tillsammans med nära och kära.

Våren och sommaren började hyfsat för min del. Nu startar jag om med sensommar och höstcykling. Behöver rusta mig med kläder för att kunna höstcykla.

Vad behöver man?

  • Skoöverdrag?
  • Handskar?
  • Bra jacka?
  • Längre byxor?

Peak Performance

6 svar på ”Landsvägscykling”

 1. Handskar och en tunn jacka, eller en långärmad lite tjockare tröja. Craft har bra. Jag brukar ha mina vanliga cykelbyxor med olika vintertights utanpå. Kan bli lite glidigt men tycker inte det är värt pengarna då jag inte cyklar så jättemycket då. Arm och benvärmare kan också vara skönt om man är osäker på vädret. Lätt att ta av sig och trcka ner i tröjfickan om det blir varmare än man trott.

  1. Tack för dina tankar Marie. Ska nog investera i en smidig jacka, skoskydd och handskar.

 2. Min favorittur just nu går runt Ingarö! :-) Skoöverdrag, arm och benvärmare har jag. Funderar på ett smidigt och varmt underställ.

  1. Härligt! Det var ett tag sedan nu som jag cyklade Ingarö. Skoöverdrag verkar vara skönt att ha till hösten.

 3. När jag tänker efter så har jag ofta cyklat i min skidjacka. Den sitter bra och fladdrar inte men kanske är lite kortare över ryggen än en vanlig cykeljacka.

  1. Tack för påminnelsen! För nu när du säger det så hade jag min skidjacka förra hösten. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.