När man bara har sovit cirka tre timmar ska man inte ge sig på styrketräning. Åkte till gymmet efter jobbet men hade absolut ingen som helst ork. Det blev en längre stund i bastun och yoga hemma. Jag har ingen ”hemmayoga” som jag normalt brukar köra. Tänkte genast att Nike eller Casall borde ha yoga-app som man kan inspireras utav, de som  har resurser för att göra det snyggt och bra. Jag lyckades till sist hitta en app och rullade ut min skita gamla mattan som jag även använt utomhus. Skönt att andas, böja och töja lite kroppen. Nu blir det en tidig kväll. Kör du yoga hemma? Har du tips på någon bra app?

Tack för idag, slut för idag.

IMG_7932

4 svar på ”En app med yoga”

  1. Jag kör ashtangayoga dels på studio/shala och dels hemma. När jag var helt nybörjare använde jag en dvd med Karin Björkegren Jones som är toppenbra. Finns i 3 nivåer. När jag var nybörjare använde jag ändå steg2 dvdn. Kan varmt rekomendera dessa :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.