Nu stänger jag vintersäsongen och välkomnar våren med öppna armar. Vi har precis kommit hem efter en grym långhelg i Tänndalen tillsammans med mina föräldrar, min syster och hennes sambo. Igår fick vi en av säsongens bästa skiddagar. Det blev vårskidåkning för hela slanten. Tänndalen bjöd på sin bästa sida med solsken och gott om plats i backarna.

Gårdagens åtta timmar satte avtryck genom att lämna mig en solkysst nästipp. Vi avslutade bra skiddagar och slutet på den här vistelsen med en otroligt härlig middag som bjöd på grymma smaker. Boendet på SkiLodgen i Hamra får mycket väl godkänt. Bra service och trevlig personal. Hänger in min smurfdräkt från 2117 of Sweden i garderoben under några månader, för att fokusera på annat ett tag.

2117 of Sweden

Vårskidåkning Hamrafjället

Vårskidåkning Hamrafjället

Vårskidåkning Hamrafjället

Vårskidåkning Hamrafjället

Völkl The Code Speedwall

Vårskidåkning Hamrafjället

Vårskidåkning Hamrafjället

K2 SKIS Vårskidåkning Hamrafjället

 

Ett svar på ”Vårskidåkning i Hamra”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.