Vissa blogginlägg intresserar mig mer än andra. Det HÄR är ett som jag tycker är intressant. Jag tycker verkligen att ni killar ska gå in och kommentera detta och berätta hur ni tänker.

Nike

2 svar på ”Till alla killar där ute!”

  1. Hahaha… Stackars killar… Men jag kan säga att jag inte har en tanke på vad de har på sig när jag är på gymet… Kanske om någon ser superdupersnyggochovanligthipp ut ;)!

    1. haha. Men det är intressant det där med killar och kläder. Jag hör ofta min man gnälla över att vi tjejer har mycket mer att välja mellan och mycket snyggare. Men om det inte finns någon efterfrågan kan man förstå. Det kan vara en trend som vänder. Jag är genuint intresserad av träningskläder oavsett tjej eller kille så det kanske är därför jag tittar lite extra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.