Vi har landat i Ramundberget. Tillsammans med Sara och Viktor startade jag min vistelse här ute i skidspåret. Ramundberget bjuder på otroligt fina spår. Det bubblade inombords redan vid första stavtaget. Det här är verkligen kvalité och det bjuds på äkta snö. Som jag älskar det. Det var en magisk känsla att sätta stavarna i den knarrande snön och perfekt grepp för att utmana tekniken.

Tittar jag ut genom fönstret från vårt rum ser jag en nypistad backe då vårt boende ligger ski-in/ski-out. Kvällens middag intogs på Fjällgården tillsammans med ett härligt skidgäng. Imorgon blir det premiär på skateskidor. Vi är några som kommer starta dagen med en Skate Clinic. Bjuder på några dassiga iPhone-bilder på mig tillsammans med mitt fina skidsällskap. Sov gott!

Ramundberget

Åsa o Sara Ramundberget

2 svar på ”Bara äkta vara!”

    1. Jag körde en halvdag skate till dig Anna. :) Hoppas att du får många fina skidtimmar innan Vasan.

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.