Jag har haft nya cykelskor från bästa cykelbutiken CycleCorner sedan i höstas. Efter de blev mina har jag inte cyklat speciellt mycket och när jag cyklade ute blev det mina gamla skor av någon anledning. Den som spar han har….Eller?

Igår då blev det dags att inviga dem på en grym cykelklass för fina vännen Jessica tillsammans med en annan väldigt fin vän Sara. Sportlife Tegnérgatan var platsen. Vilken kompisspinning det blev. Alltid underbart att få kombinera sina intressen med att träffa grymma vänner. Efter klassen blev det förstås mysigt häng på en och enhalv timme minst, i receptionen på Sportlife. Grymt! Sportlife Tegnérgatan har otroligt fina och fräscha lokaler och framför allt väldigt trevlig personal. Gillar heltklart stället. Det kommer definitivt bli mer träning där. Missa inte Jessicas cykelklasser måndagar och onsdagar. Magisk instruktör, genomtänkta upplägg och grym musik!

Tack vänner för eran fantastiska energi!

20120119-080053.jpg

Bild lånad av Sara. Helt otroligt att det ska vara så svårt att se normal ut på en bild. Jessica är söt som vanligt. Kolla in hennes coola tights från Nike. Stort, VILL HA!

20120119-080119.jpg

5 svar på ”Äntligen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.