Ni som har följt mig ett tag vet att jag tycker om att dansa. Gillar att bita tag i en välgjord koreografi, även om jag inte är någon dansare, utan bara gör det som glad motionär… typ.

Igårkväll var det dags för lite dans. Jag landade på ett trevligt event som Skugge & Co bjöd in till på HOUSE OF SHAPES.

Jennie Widegren och Fredrik ”Benke” Rydman från Bounce, har tillsammans med World Class och dess grundare Ulf Bengtsson, skapat en unik träningsanläggning på 1350 kvm, där alla kan lära dig dansa allt från hiphop till balett.

Vi fick möjlighet att dansa Feminine Vibe och hiphop för Jennie och Benke som båda är två otroligt karismatiska personer och inte minst duktiga dansare. Jag valde hiphop för Benke. Hade hoppats på smakprov på båda klasserna. Här kan ni se ett smakprov på koreografin som vi som körde för Benke.

Jennie och Benke hälsade oss välkomna efter klassen samt berättade mer om HOUSE OF SHAPES, deras bakgrund, syfte, mål, tankar med anläggningen. Kort om Bounce och om hur de träffades från första början.

Självklart fanns världens bästa Holistic på plats och sponsrade med goodiebags. Jag fick även träffa några sköna tjejer vilket var ett tag sedan nu.

Vill du som min bloggläsare bli medlem HOUSE OF SHAPES? Du kommer nämligen att kunna få ett kanonerbjudande via min blogg. Maila mig på asa@vlhalsa.se om du är intresserad av att höra mer. Kanske hänga med mig och provträna någon klass?

Skön start på den här veckan.

Hej 2012 nu kör vi!

20120117-073304.jpg
Foto på mig av  Fotograf: David Thunander

20120117-073419.jpg

20120117-073511.jpg

20120117-073533.jpg

20120117-073624.jpg

11 svar på ”Vill du också träna på HOUSE OF SHAPES?”

  1. Åhh jag gillar verkligen att dansa och skulle verkligen vilja att jag kunde. Eller snarare kunde ta koreografi! Jag har kikat på House of Shapes men jag skulle aldrig hänga med tror jag … Men sjukt kul verkar det! Läste iaf att house-klasserna var de som krävde minst koreografi-skills så kanske om det börjar nån sån för nybörjare :P

    1. Kan jag hänga med någorlunda så kommer du också göra det. :) Man får ge dansen lite tid. Alla kan dansa bara man vågar släppa loss och inte minst göra fel.

  2. Åh vad kul det verkar. Jag älskar själv att dansa street och tar klasser på andra ställen än House of Shapes. Har dock velat testa House of Shapes klasser också men det har inte passat in i mitt schema. Jennie och Fredrik är grymt duktiga! Mailade dig såklart:)

  3. Åh, jag skulle supergärna testa någon klass (ja, om någon/några månader eller så). Om jag hade bott kvar på Söder så hade jag lätt tränat där – men bor man i suburbia blir det lite långt!

    1. Underbart! Synd att det inte passar. Kan varmt rekommendera att gå dit är du kan. Säg gärna till så kanske vi kan ta sällskap på någon klass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.