Vet ni en sak!? Jag älskar att träna! Vilket ni kanske förstår då jag driver en träningsblogg. Självklart finns det tunga dagar och sedan dagar då allt bara känns lätt, man känner sig hur stark som helst och det bara känns bra. Igår hade jag en sån dag då det kändes så jäkla bra i kroppen och knoppen. Underbar känsla!

När jag kom hem hade det kommit ett paket innehållandes Zumba Exhilarate. Jag har inte testat Zumba i någon form ännu. Men har nu fått möjlighet genom en PR-byrå att kolla in det och själv testa.

Zumba Exhilarate Basic innehåller sju DVD-skivor med enkla dansövningar som ligger på olika intensitetsnivåer. Jag har egentligen inga förväntningar. Tycker ärligt talat att det är ganska tråkigt att träna hemma men gör det då jag inte får ihop det på annat sätt. Gillar det sociala med gruppträningen. Men ibland när jag har träffar massor med människor är det otroligt skönt att kunna träna hemma. Jag har min Casall-rodd därhemma, vilket jag tycker är att bra komplement. Löpning är också en fantastisk träningsform.

Jag gillar gillar annars att dansa även om det är alltför sällan nu. Allt har sin tid och just nu har det inte varit prio med dans. Kan verkligen sakna det, men tiden finns inte just nu.

Det ska bli kul att testa och se vad det är. Synd bara att de marknadsför detta på ett typiskt amerikanskt och tv-shop liknade sätt. Men det kanske säljer bra när de visar före- och efterbilder som säger att du praktiskt taget får magrutor över en natt av att köra Zumba. Jag vet inte… Men i mina ögon så känns det B och liksom mindre äkta, bara för att reklamen är så otroligt överdriven.

20111124-065539.jpg

20111124-065630.jpg

20111124-065709.jpg

20111124-065746.jpg

6 svar på ”Zumba”

  1. Enig – TV-Shop er det samme som inte trovärdigt, ikke sant? Men det er inte alltid så. Glem at ting kommer från TV-Shop – vurdera själv! Det har jeg begynt å gjøre ;)
    Zumba er FUN! Magerutor vet vi hur man får, så glöm dom, Have Fun, Train Hard! Fortsatt God Helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.