Hej var är min energi! Sitter och skissar på framtidsplaner och vipps så var träningsplanerna överkörda av alla idéer. Typiskt! Men jag kunde inte slita mig från dator och anteckningsbok. Nu däremot känner jag hur träningen hade varit värdefull. Istället gottar jag mig med en påse Holistic vita mullbär. Så kan det gå när man är galet trött och akut behöver återuppliva energin. Mullbär får dock anses bättre än godis. Mullbär är rika på näring och antioxidanter och räknas till kategorin superfoods. De är söta och är kända för att motverka sötsug.

Visste ni att vita mullbär växer på buskar och träd som kan bli upp till femton meter höga. Holistics ekologiska mullbär som mina ToppLopps-kamrater fick med sig hem i lördags kommer från Uzbekistan.

20111005-222232.jpg

20111005-222620.jpg

10 svar på ”Holistic vita mullbär”

 1. Alltså, de där mullbären. Beroendeframkallande! :D
  För övrigt skönt att du lät dig själv hållas kvar vid dator och anteckningsblock, vi behöver det ibland. Oftare än vi tror kanske. ;)

  1. Ja Helena det är godis och helt fantastiskt goda om man vill ha något riktigt sött. Det var riktigt skönt att få sätta fart i pennan och börja fylla blocket med tankar och idéer.

 2. Hej.

  Jag är lite nyfiken om du testat andra produkter från Holistic? Såg att dem hade proteinpulver och lite annat, tänkte om du kanske hade provat och kan ge ett litet omdöme?

  1. Hej,

   Jag har testat ganska många av Holistics produkter då det är en samarbetspartner jag har haft i några år nu. Jag är i det stora hela mycket nöjd. Proteinpulvret kan jag varmt rekommenderar och är en av produkterna som alltid finns där hemma.

   Det är ett ultrafiltrerat vassleprotein-koncentrat. Vassleprotein anses vara den bästa proteinkällan, bland annat för lättupptagliga aminosyror.

   Jag berättar gärna mer om vad jag tycker om de olika produkterna jag testat. Någon speciell produkt du vill veta mer om? På deras hemsida kan du hitta alla produkter.

   http://holistic.se/produkter/

   1. Vilken smak på proteinpulvret skulle du rekommendera? Jag undrar även om deras Glutamin, något du har testat och kan rekommendera?

    MVH/Pjer

    1. Det där är en smaksak och lite beroende på om man tänkt blanda den med något annat. Jag gillar faktiskt alla deras smaker. Men kör mest på vanilj just nu då jag gärna blandar i PowerMeal som dessutom är en helt fantastisk produkt.

     Deras Glutamin är jätte bra! Jag har använt mig av den i perioder. Jag märker skillnad på återhämtningen men tyvärr får jag en skum reaktion på huden. Sedan om det har varit av Glutaminet eller att jag tränat väldigt hårt just de perioderna är svårt att säga.

     Deras D-vitaminer är inget dumt tillskott nu under hösten och vintern.

     1. Hej igen.

      Väldigt tacksam för alla svar och rekommendationer. PowerMeal låter intressant, och jag Kommer nog helt klart att inhandla deras produkter inom en snar framtid.

      MVH/Pjer

  1. Den är från i januari och förra årets Nike konvent The Nike Blast. Kolla in på http://www.nike.com där brukar det finnas mycket snyggt och kanske någon liknade men ännu snyggare jacka/tröja. :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.