När vi åkte ner till Torekov förra helgen fick jag med mig Pome Granate fruktdryck till alla som deltog under helgen. Den som spar ”han” har. Ikväll avnjöts den till middagen som blev grillad kyckling, sallad på färskpotatis, rädisor, sockerärtor och annat smått och gott. Jag har druckit Pome ett par gånger innan och visste redan innan Torekov att det är en god dryck.

POME produceras i Dalarna och är en 100 % naturlig fruktdryck baserad på kraften från granatäpplet i form av vitaminer och antioxidanter. Den är helt utan tillsatser, konserveringsmedel eller tillsatt socker. Ingredienserna är juice från granatäpple, äpple, blå druva och vatten ifrån Bergslagen.

Jag tycker att det är en fantastisk måltidsdryck för den som vill dricka något nyttigt och lyxigt till maten. Kan verkligen rekommendera att dricka den välkyld i ditt finaste vinglas.

20110618-223303.jpg

2 svar på ”Lyxigt god!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.