GoCoCo har varit en kär samarbetspartner en längre tid nu. Jag är helt fantastiskt nöjd med deras strumpor, mina fötter mår så mycket bättre sen jag började använda dem.

GoCoCo-produkten görs av det helt naturliga materialet Cocona som är ett miljövänligt alternativ men som också ger en god funktion för dig som aktiv användare, inte minst för oss som tränar. Det aktiva kolet som är inbäddat i garnet drar ut fukt från huden mot tygets yttre yta vilket medför en snabbtorkande process genom den snabba avdunstningen.

Detta gör att vi användaren känner oss varmare vid kyla och svalare vid värme. Textil med Cocona 50% ökad fukt transport jämfört med andra liknande polyestermaterial. Cocona är en naturlig teknologi som bygger på aktivt kol från återvunna kokosnötter som fusioneras in i garn i form av nanopartiklar för att uppnå ovan nämnda egenskaper.

I dag dök det upp en väldigt kär favorit i brevlådan, GoCoCo’s kompressionsstrumpor i lila. Perfekt för mina löparrundor.

9 svar på ”Favoriter”

 1. Ja, de är verkligen SÅ sköna! Såna där lila sitter just nu på mina nöjda fötter. Perfekta mot svullna gravidvader! :)

  Ha en trevlig helg!
  Kram

  1. Jag kan verkligen tro att de är sköna för ett par svullna gravidfötter.
   Kan tala om att de även är perfekta för ett par svullna ickegravidfötter. ;)
   Tack Anna. Jag fick en fantastisk helg. Hoppas att din helg också var bra!

  1. Annica- Det har varit helt fantastiskt att samarbeta med GoCoCo och fått möjligheten att sprida deras produkt vidare till underbara människor som har supportat mig. Annie och Linnéa är två fantastiska personer som verkligen har lyckats med en kvalitativ produkt som jag inte skulle klara mig utan. Har ett par fötter som mår så mycket bättre när jag tränar i deras strumpor.

 2. Mmmm… GoCoCo gör verkligen BÄSTA strumporna! :) (måste också införskaffa ett par kompressionsvarianter nu när jag börjar komma in på slutspurten av graviditeten här :p)

  1. JoHo- Träningsväskan är inte komplett utan ett par GoCoCo-strumpor. Inget att vänta på! På med lite underbara färger på tassarna. :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.