I bland har man tur och idag är just en sån dag. Tusen tack Anna för att jag får möjligheten att delta på Yoga Games i juni!

Det kommer att bli en stor utmaninmg för mig och min kropp att gå på det här konventet då det ligger långt i från min vardagliga träning just nu. Det här är dock precis ett mål som min kropp behöver för att läka en del ”sår” Den vill bli mjuk igen och vad kan inte bli bättre än att ha Yoga Games i sikte för att bli mjukare och starkare?!

– Bild lånad från http://www.yogagames.org

8 svar på ”Jag är SÅ glad!”

    1. Soffan det ska verkligen bli suuper najjs!
      Och du har rätt SÅ där kan man bara inte göra. Johanna är grym! :D

  1. Vad roligt att kunna glädja. Önskar jag kunde följa med, men jag får följa dig här på bloggen istället.. :)

    Ha en fin fredag!

    1. Jag det ska verkligen bli jätte roligt, lite läskigt eftersom det kommer att bli en STOR utmaning att yoga två dagar. Måste börja hårdträning NU om jag ska kunna njuta det minsta. Tusen tack för en fin vinst Anna. Jag får uppdatera för dig här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.