Checkade in på Sportlife Odenplan strax efter klockan fyra idag. Det var dags för ”Better Dance It´s Friday” tillsammans med Omid och hans gäng. Det var verkligen ett härligt glatt gäng. Alla deltagare var super duktiga och jag fick lägga mitt fokus på att hitta flowet i dansen då korren och instruktören var ny för mig. Väldigt härligt att få dansa in helgen.

Framför mig på klassen hade jag super söta och väldigt rara Lollo, som jag kunde snegla på om det var något som var oklart. Lollo är en riktigt duktig dansare.

Efter klassen hängde vi lite och tittade tillbaka på Lollos år efter tävlingen – Nike Rock Victorious Instructor 2010. Tänk att det snart har gått ett år. Nästa helg rockar vi igen på nordens största träningsevent eller nordens största Blast!

Snygga chica.

Just nu njuter av fredag sen middag bestående utav ”pizza” och rött vin. Härliga fredag!

4 svar på ”Härlig avslutning på veckan!”

  1. Vad skoj att du nu kom iväg på passet som du pratat om länge :), visst var det skoj! Synd att mitt träningschema inte tillåter mer dans just nu. Men på NIKE då blir det iallafall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.