Jag älskar träningskläder! Drömmen vore att få designa egna.

Lagom till Nike Convention eller numera The Nike Blast börjar min träningsgarderob blekna rejält och de ”111 par” byxor och toppar passar helt plötsligt inte alls. Jag har inte växt ur dem storleksmässigt på något sätt, men de har liksom växt ur sin tid. Det kan knappt passa bättre än att The Blast är just nu i januari.

Inte nog med att Lina Andersson och Nike bjuder på årets träningsevent, de bjuder även pål årets Nike-shopp! Längtar efter att få insupa årets träningsmode och alla härliga färger som inte kommer att vara det minsta bleka!

Privat bild när jag spanar in träningsmodet i Stockholms butiker.

8 svar på ”Ytligt men härligt!”

    1. Visst vore det kul?!!! Jag älskar träningskläder och att mixtra med med tänkbara modeller och färger. :)

  1. Förstår precis! Hittar inte heller nåt i garderoben för tillfället. Fastän det liksom ramlar ur massa kläder ur den. Men snart shoppingtajm! Yta är ju också viktigt. Ibland.

    1. Japp yta kan verkligen påverka insidan. Ja det är helt otroligt hur alla träningskläder man kan vara så ute. ;) Kom precis på imorse att jag har ett par nya jätte snygga träningsbyxor som jag inte använt speciellt många gånger. Hmm det betyder väl inte att man kan ha förmycket? Nej det tror jag inte. :) Man kan väl aldrig ha för mycket träningskläder om man tränar varje dag och ibland flera pass på en dag? Tror inte det… ;)

  2. Exakt! Men det värsta är ju vad gör men med alla ”gamla” träningskläder. Jag har jättesvårt att slänga sånt som man en gång har gillat…Nån som känner igen sig i det?

    1. Allt som har varit favoriter under en period finns kvar. Men jag använder det aldrig. :S Så visst känner jag igen det. :D Försöker dock sänka sådant som är helt och fräscht.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.