Igår var jag tillbaka på World Class Vasastan igen, likt förra måndagen. Jag har hittat ett pass som utvecklar och ger mig väldigt mycket för den träningsperiod jag är i just nu.

Som hon själv skriver ännu en magisk måndag. Jag lovar att den här klassen är en magisk upplevelse tackvare det jobb och kärlek som hon lägger ner på hennes klasser. Tack för det! Jessica bjöd som alltid på ett väl genomtänkt pass. Just den här gången blev det cirka 55 minuters cykling uppbyggt på två pyramider.

Det här passet ger mig styrka på långsikt. Det är dock helt upp till mig. Jessica gav oss deltagare rikligt med information vid starten av klassen, så att vi själva skulle kunna få ut så mycket som möjligt utav träningspasset. Detta uppskattar jag verkligen. Om jag förstår upplägget av passet blir min träningsupplevelsen SÅ mycket bättre.

Även om jag har Jessica som är en strålande instruktör och ledare, tar jag som deltagare ansvar för att styra intensiteten efter hennes riktlinjer. Det kanske inte låter så svårt. Min svaga punkt är att hålla igen. Jag vill så mycket! Här får jag möjlighet att träna på just det.

Jag vill orka och vara stark hela vägen. Man ska inte tro att det är gratis att ta sig dit! Jag får jobba för det!  Det kan kännas tufft i benen, hjärta och lungor. Men jag måste säga att resan dit är väldigt rolig, på just det här sättet. Kort och gott… Det är verkligen fantastiskt kul med gruppträning när man får kvalité!

Om ni  kan se något utav ”Galningarna” på bilden är så ska det föreställa mig, Jessica, Vladimir, Sofia och Ståliz. Å andra sidan är det troligtvis bara jag som ser gelen ut. Men för att inte känna mig alltför ensam drar jag alla över en kam.

4 svar på ”Rolig, effektiv och kvalitativ träning!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.