För precis en vecka sedan tog jag och bästa Åsa sällskap till bokreleaseparty på The Academy. Jari Ketola, Kristina Andersson, Erika Kits Gölevik och Magnus Hagström har skrivit en rad olika tränings- / kostböcker som under kvällen presenterades personligen av författarna.

Jag fick med mig boken Eat Clean: mer näring och mindre skräp i maten. Eat clean vänder sig till alla som är intresserade av att äta hälsosamt och lära sig hur man med smarta val i vardagen kan skapa de bästa förutsättningarna för en stark, pigg, frisk kropp som håller länge.

Har inte hunnit utforska boken mer än att bläddra igenom. Den ser väldigt fin ut och Kristina som står bakom boken har enligt min uppfattning väldigt kloka värderingar när det gäller kost och hälsa med bakgrund som näringsfysiolog, föredragshållare och författare med ett tiotal böcker om mat och hälsa.

Lyft blicken och se helheten! (Kristinas ord)

eatclean

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.