Jag känner några personer som är tvättäkta samlare och samlar på föremål som imponerar på mig trots att det inte är mitt område. De har samlingar som jag inte ens kan föreställa mig vad de är värda.

Själv skulle jag inte kalla mig samlare. Men jag har några träningsskor, med betoning på några. Ingen mängd som imponerar på den nördiga samlaren, möjligen äger jag fler knappt använda träningsskor än snittet. Vet inte varför jag har fastnat för just träningsskor något mer än allt annat som passerar min värld. Det jag vet är att jag gillar funktionen, estetiken, formerna, färgerna och rörelsemönstret som man valt att anpassa de olika modellerna till.

En nära som satt avtryck sa just det. Fötterna är viktiga. Ta hand om dem. Jag tänker ofta på det och hur viktigt det är att vi står stadigt på jorden för att må bra. Jag tror inte bara att personen i fråga menade fina väl filade fötter (torts att det var en läkare som talat) tror att det var en signal om att jag skulle tänka på att stå stadigt och lita på min intuition.

Så. Vad vill jag förmedla.

Jo. Lita på vad du gör och vem du är. Det känns så skönt under fötterna då.

Nike_FreeFlyknitNike_Free_Flyknit

2 svar på ”TRÄNINGSSKOSAMLARE?”

  1. Tack Åsa :) känns skönt att inte vara ensam. Kollar jag på något, så kollar jag på skor… har ett par som du säger, och jag älskar dom =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.