Efter två veckor med bloggtorka ska det bli kul att komma tillbaka till bloggen igen. Jag har lyckas hålla mig borta fån alla sjukdomar och kunnat träna på enligt plan trots att människor runt omkring mig hostat och haft sig. Sista veckan på jobbet är avklarad. Trevliga luncher, middagar och en fantastisk avtackning gjorde att jag fick den finaste avslutningen man kan tänka sig. Känns helt rätt att börja på en ny kula just idag då Stockholms Skärgård vaknade upp till våren. Kände mig ovanligt pigg i morse. Måste vara solen. Knappast överskott av sömntimmar.

– En färgglad blombukett på köksbordet piggar upp alla dagar –

tulpaner

tulpaner2

–  Våra snödroppar ser också ut att trivas i vårsolen –

snödroppar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.