Påminns av att det speciellt i dessa sjukdomstider känns extra viktigt boosta kroppen med vitaminer, mineraler och antioxidanter. På så sätt kan vi förebygga infektioner i kroppen. Egentligen borde vi alltid tänka på det. Jag tycker själv att det är lättare sagt än gjort. Brukar försöka tänka på att över 70 procent av immunförsvaret sitter i magen. Det känns som att stress också kan vara en bov som gör att immunförsvaret blir sämre. Det är lätt att köra på när livet leker. Själv kommer jag ofta på det här med att boosta extra när jag väl ligger där.

Som en påminnelse till både dig och mig. Fyll alltid kroppen kropp med frukt och grönt som är rika på vitaminer och mineraler. Det finns mycket bra att fylla på med. Jag ser till att köpa hem ingefära när jag väl är sjuk. Ingefära sägs vara en stark antioxidant som renar kroppen från toxiner och stärker immunförsvaret. Känns som att vi alltid borde ha bland annat ingefära hemma.

Jag älskar ingefära på alla sätt. I varmt vatten, smoothies och i mat.

Näringsboosta immunförsvaret med ingefära

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.