Choklad är gott och vad vore en träningsblogg utan chokladtips?! En ny favorit kommer från Seed & Bean, med havsalt. Underbart god choklad som dessutom är ekologisk och fairtrade. Det finns många olika smaker som exempelvis mörk choklad med hallon och kokos, havssalt, mörk espresso, lavendel, eller en vit choklad med citron och vallmo.

En annan lördag ska jag testa en annan smak.

seed&bean

2 svar på ”Gotta från Seed & Bean”

  1. konstigt, det där är första chokladen som faktiskt förblev liggande hemma hos mig. det händer inte så ofta. men det är ju bra för då tar jag ju bara en bit varannan dag liksom. :)

    1. Nä det är inte konstigt. Olika smak bara. ;) Jag har iof inte testat någon av de andra smakerna ännu. Men havssalt var helt i min smak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.