Igår var första dagen sedan förra fredagen som jag känner mig någorlunda pigg igen. Dagen till ära tog Sverige två silverpengar genom stafettlagen. Solen trängde sig in igenom fönsterrutorna samtidigt som stafetten höll oss kvar inomhus. Viktor laddar för Vasaloppet som går av stapeln om drygt en vecka. Jag tog tillfället att hänga med till spåret den här fina dagen. Friskluft och sol ger kroppen styrka. Klarblå himmel, strålande sol och bra spår var en riktigt fin kombo. Bonus att vi nästan var själva i spåren. Gissar att resten av Värmdö har åkt iväg på sportlovssemestrar. Gled runt 1.5 mil efter Viktor som hade mycket mer energi samtidigt blev jag glatt överraskad över min lägsta nivå. Tack kroppen!

BLIZ

CRAFT

Längdkidor6

Längdkidor5

Längdkidor1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.