Jag jobbar och står i. Mellan varven tränar jag. Idag fick det bli träning hemma. Core och stretch. Avkopplande med rörelse. Något annat som jag mår bra utav är VÄRVET,  jag har på senare tid kopplat av med podcasten VÄRVET  som görs av Kristoffer Triumf. Lättsamma intervjuer där man får möjlighet att släppa fokus på saker som kretsar kring sig själv och den närmaste omgivningen. Kristoffer använder sig av en härlig intervjuteknik som får gästerna att öppna sig och dela med sig av sin nutid och det  förflutna. Idag under en bilresa hann jag avverka det senaste avsnittet. Rogivande.

Vad har ni tränat idag?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.