Till förmån för Ung Cancer bjuder Bloggar om träning dig till en dag fylld av träning där du gör skillnad. Dagen avslutas med att Ung Cancer själva berättar. Alla är välkomna till Sportlife Östermalm söndagen den 25 november för att träna och samtidigt göra en god sak för unga vuxna cancerdrabbade.

Nu kan vi stolt presentera ytterligare ett tillskott på schemat den 25 november. Det blir en BODYBALANCE™ med fantastiska Åsa Fornander. Åsa är en välkänd träningsprofil och kan få vem som helst att älska träning med hennes härliga personlighet.

Åsa ingår i Nike Master Trainer Team. Hon jobbar som tränare för Les Mills i  BODYJAM® och BODYBALANCE™ – Är Nordisk programcoach i BODYJAM® som hon också har varit till Nya Zeeland och blivit filmad för. Hon instruerar fasta klasser på SATS och driver sitt egna företag inom dans och träning. Har bott och jobbat i New York i flera omgångar där hon även har lanserat sin egen klass, tribal house, på gymkedjan Crunch. Vill du veta mer om Åsa kan du följa henne här: asafornander.com

För att delta under den här dagen skickar du ett mail till asa (at) vlhalsa.se för att berätta vilka klasser du vill delta på. På plats betalar du valfri summa, med ett minimum på 50 kr, per klass. Betalning sker kontant på plats. Alla pengar vi får in går oavkortat till Ung Cancer med syfte att ge unga vuxna cancerdrabbade en bättre levnadssituation. Läs Om Ung Cancer. Se klasschema nedan (uppdateras löpande). Kolla in eventet på Facebook för att få de senaste uppdateringarna.

En dag med träning, svett och glädje! Vi utlovar dessutom överraskningar från grymma sponsorer.

SCHEMA:

CYKELSALEN

11.30: 55 minuter cykelträning med Sara Rönne med uppdrag Mission Possible. Vi använder pulssystem från Activio.

14:00: Mentally Strong- 55 minuter cykelträning med Jaime Palou & Viktor Ehrnholm Larsson. Vi använder pulssystem från Activio.


GRUPPTRÄNINGSSALEN

10.15: 55 minuter crosstraining (pulsbaserad styrketräning) med Lovisa Sandström.

Lovisa är träningsexpert inriktad på tuff funktionell pulsbaserad styrketräning. Lovisa är PT, idrottslärare och skriver en av Sveriges största träningsbloggar på Lofsan.se. Ni kan se Lovisa som utmanare i Gladiatorerna och som träningsexpert på Nyhetsmorgon i TV4 under hösten och vintern 2012.

11:30: 55 minuter BODYBALANCE™ med Åsa Fornander

Les Mills BODYBALANCE™  är mix av yoga, tai chi och pilates. Med fokus på andning, rörelsekombinationer tränar du styrka, balans och rörlighet. Kombinationen ger dig ett fysiskt träningspass och harmoni.

12.40: Casall T.O.D. – Training of the day. Eventklass från Casalls nya träningsapp med fokus på tuff hemmaträning som tränar både styrka och kondition. Mer information om klassen kommer.

15.10: Rörligetsträning med Jessica Clarén. Mer information om denna klass kommer.

16.10: Föreläsning på temat “Ung Cancer berättar”

 

STORT TACK på förhand till dig som deltagare, instruktör och sponsor som ställer upp för att den här dagen ska bli möjlig.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.