Efter en helg med härlig yoga valde jag att starta veckan med ännu mera yoga. Det fick bli en Hot MoJo nu på kvällen. Min kropp älskar det! Min nya last här i livet? Fick även erfara vad som inte passar mig på ett yogapass. När instruktören höjer rösten eller knäpper med fingrarna och säger vad man INTE ska göra mest hela tiden. För mig blev det en stress under klassen. Det blev en sån klass då känslan var att jag inte fick lov att göra ”fel” som tillexempel att tappa balansen.

Jag är medveten om att jag absolut inte skulle kunna göra det bättre själv. Alla har vi olika smak och tycke. Jag gillar lekfullhet och utrymme för utmaningar. Jag tycker om sättet som de här kvinnorna instruerar på. Med behaglig röst, bra ordval, energi och kärlek till att föra sina kunskaper vidare. Tack för att ni fått mig till att tycka om yoga.

20120521-215738.jpg

20120521-215754.jpg

4 svar på ”Yogi?”

    1. Haha! Tror inte att det spelar någon roll hur mycket du skulle knäppa med dina fingrar. Du skulle inte du lyckas få till den stressande energin på din klass med din fantastiska röst.

      Vet att jag har knäppt massor m fingrar på dina dansklasser. Du kanske knäpper med fingrarna på din yoga? Men då är det inget lag har lagt märke till. :) fortsätt med det du gör Åsa! Magi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.