Bloggar om träning får STARK MAGASIN i brevlådan. Jag tror att vi idag köper mindre och mindre tidskrifter. Vi kan istället läsa om det mesta på nätet. Hur som helst är det väldigt trevligt att få snigelpost och speciellt något annat än räkningar och reklamblad.

Det ska bli kul att se vad STARK MAGASIN hittar på.

20120212-170202.jpg

20120212-170227.jpg

20120212-170254.jpg

6 svar på ”Bloggar om träning & STARK MAGASIN.”

    1. För mig var det tvärtom: STARK gav mig massor. Även om det mesta i informationsväg finns på nätet så finns helheten i en tidning, alltså bild och text som en snygg enhet. Just STARK samlar dessutom en hel massa experter under samma flagg.

      1. Kul att höra Anders. Har sparat lite på mitt första nummer av STARK. Hoppas på att hitta lite bra tips och inspirerande personer.

    2. Ok. Var det något speciellt du tänkte på när du läste den? Hur bara hunnit bläddra i den så här långt. Får se om jag ger den en chans imorgon.

  1. Jag gillar ”tonen” i språket och att personerna som ligger bakom innehållet verkligen är experter. Den är både humoristisk och akademisk, vilket är ovanligt. Vidare så älskar jag att Frölanders tränings- och kostupplägg finns med, boxartjejen Helena Falks och Dyalls träningspass samt några riktigt bra kettlebellpass. Konkreta tips för egen träning – så ska en träningstidning vara!

    1. Håller med dig Anders. Jag gillade också reportaget med Lasse. Nästa så att jag önskade att det hade varit längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.