Har fått hem en frukostkasse från MatHem, som jag ska få testa under några dagar. Just den här kassen är Renée Voltaires Frukostkasse.

Den innehåller fina produkter för att kunna fixa frukost snabbt och bra här hemma. Väldigt skönt att få matvaror levererade direkt till dörren.

Hos MatHem kan du handla på tre sätt.

1. Du kan handla direkt från sortimentet precis som i en vanlig affär. Välj varor från olika avdelningar, genom att söka efter dem.

2. Vill du göra det riktigt enkelt för dig kan du abonnera på färdiga veckomenyer med nya rätter varje vecka. Eller så gör du egna inköpslistor som du kan spara och använda inför varje inköp.

3. Bland recepten hittar du tips för både vardag och fest. Välj antalet portioner så beräknas rätt mängd varor. “Lägg dem sedan i varukorgen”.

Tanken med matkasse hem till dörren är att det ska vara enkelt och finnas valfrihet. Du kan få ekologiskt, laktosfritt eller ekonomipack om du vill ha det. Allt du behöver göra för att komma igång. är starta en egen profil. vilket är lätt som en plätt!

Du väljer sedan själv leveranstid, du betalar och skriver ut de recept du valt. Matkassen kommer sedan direkt till din dörr på önskat leveransdatum. Du kan även spara dina varor i din “inköpslista” genom att markera dem, vilket gör att nästa beställning går mycket snabbare.

Det är inte allt för ofta som jag skriver om min kost här på bloggen. Men jag äter som alla andra. Just den här kassen kommer ni att få möjlighet att följa i några dagar.

Det gick strålande att beställa kassen och få den till dörren. Fortsättning följer…

20111214-215148.jpg

20111214-215209.jpg

2 svar på ”Leverans från MatHem”

    1. Å va härligt ska bli kul att se vad du tycker om konceptet. Jag är jätte nöjd med just den här påsen. Galet skönt att få det levererat till dörren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.