20110728-152905.jpg

4 svar på ”Inga cykelkläder”

  1. Vännen, ha tålamod. Halsont är det värsta (nästan) du kan träna med. Det är inte värt det om det blir ngt allvarligare. Sätt det i relation till ngt annat. Din kropp behöver vila nu, den ger dig alla tecken på det och seriöst… 2 veckors vila är väl ingenting om du jämför med alla andra veckor på året som du tränar?
    Kärlek, magi och massa energi

    Pöss

  2. Tack för din kärlek och omtanke fina vän. Jag önskar att jag hade mer tålamod. :) Idag har jag dock varit riktigt duktig. Ska försöka uppskatta liknande dagar mer speciellt när halsen är krasslig. Följderna som skulle kunna bli är verkligen inte värt det. Men som bekant tänker man som är jag att det händer inte mig. Hoppas att vi ses snart! <3

  3. Ta det lugnt nu och krya på dig. Vila. Läs bloggar och bli inspirerad. När det sen är dags att träna igen så kommer det kännas så bra =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.