Är på en minisemester i Hamra just nu. Vi bor på nybyggda Ski Lodge här i Tänndalen. Jätte fint och fräscht. Tycker dock att det var trist att jag inte fick svar på mina mail som jag skickade innan vi åkte hit. Hade velat boka massage och annat. Hemsida och kommunikation kanske är nästa steg.

Det här är att härligt ställe och underbar miljö som de har möjlighet skapa någonting riktigt bra utav. Älskar att det finns inspirerande foton och konst längs korridorerna här. Hoppas att de fortsätter med konsten och håller den uppdaterad och levande. Nu njuter av att få hänga i fjällmiljö med människor som jag tycker om. Vardagslyx.

SKI LODGE TÄNNDALEN

SKI LODGE TÄNNDALEN

SKI LODGE TÄNNDALEN

SKI LODGE TÄNNDALEN

SKI LODGE TÄNNDALEN

SKI LODGE TÄNNDALEN

SKI LODGE TÄNNDALEN

SKI LODGE TÄNNDALEN

SKI LODGE TÄNNDALEN

SKI LODGE TÄNNDALEN

2 svar på ”SKI LODGE TÄNNDALEN”

    1. Tur att det finns telefon. Jag tänker att om det ligger mailadresser på hemsidan tror jag att de fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.