Våren äntrar och vill jag ut på rull. Trampa i skog på stig, trampa långt och lugnt tillsammans med vänner.

Nu har våren kommit till Stockholm, även om april är april. Har gjort mina första timmar på min Epic Evo för 2021 – det känns officiellt som vår i kropp och knopp, även om jag står med en fot kvar i vintern och redo för att kliva in i en vårvinter med två fötter. Det blir otroligt lyxigt att få två vårar i år. Ser fram emot att utforska cyklingen i Idre och Åre 2021.

Innan våren slog till i Stockholm, passade jag på att förse mig med nya däck för bra fjällgrepp! Tack vare min kille och grym support av Tooorch så hittade jag ett par som ska passa bra, det finns nämligen hur mycket som helst att välja mellan, och särskilt för det ovana ögat.

2020 innefattade krampaktig inbromsning, resultat att bromsarna har stort utbytesbehov, det får bli nästa vår-/vårdprepp för skogscykeln. Det får bli mer gas under 2021!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.