Nu är vinterlängtan enorm! Eller vad säger ni?

Skidåkningen har alltid funnits i mitt liv, det har liksom blivit min borg, min trygghet när livet svajar. Det är så lätt att bli glad med skidorna på. Det är lätt att bli kär. Kär i livet. När jag för tre år sedan gick igenom en jobbig skilsmässa, då var fjället och berget där för mig, det blev mitt hem där jag kunde känna trygghet. Blev så stark – mentalt och i kroppen under den vintern, plus att det blev en riktig pangvinter, som om den var till mig. Det kom så galet mycket snö, och jag var ute i timtal de dagar jag fick tillgängligheten till fjället. Från att känt mig svag, kom jag snabbt på benen igen – tack vare snön. I år vill jag en sån pangvinter igen och på riktigt lämna 2020 lång bakom mig. Vi kan inte hålla på med gröna vintrar mer. Vinterns tips: en snöboll i ansiktet är definitivt den perfekta inledningen på en varaktig vänskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.