Härliga Åsa Fornader bjöd den här veckan in till pressevent iform av en promoklass för hennes danskonceptet AfHo®. Som hon nu till helgen kommer lansera som en instruktörsutbildning. So watch out, för fösta instruktörsgänget i AfHo®! AfHo® är en jätte härlig dansklass med inslag från afro och house. Åsa har tidigare kört konceptet som en eventklass och nu kommer resten av gruppträningsvärlden få ta del utav det här programmet. Jag tror att det kommer ut på marknaden i helt rätt tid. Funktionell rörelseglädje.

Det är en otroligt härlig klass. Min kropp älskar afrons stora, dynamiska rörelser som involverar överkroppen i kombination tillsammans med de snabba house fötterna som får pulsen att höjas. Det är en kul dansklass som alla kan hänga med på. Kan tänka mig att det är jätte kul att instruera, just för att man får Åsas grymma skills men fortfarande får använda sin egen kreativitet och bygga upp ett pass som passar instruktören själv. 2008-2009 fick Åsa möjlighet att lansera klassen utomlands, på Crunch gym i New York.

Klassupplägg:
Tanken med klassen är att det inte behöver vara så avancerat – stegmässigt, utan fokus ligger på känslan, på att skapa energi och att få deltagarna att röra sig stort.

Klassen är inte förkoreograferad in i minsta detalj, utan du som instruktör får under utbildningen en övningsbank – och ett förslag på en koreografi – tillsammans med en spellista.Var tredje månad kommer en dvd med ny koreografi, och en ny spellista. Utbildningen riktar sig till dig som redan har vana av att instruera. AfHo® är grym konditionsträning, rörlighetsträning, ger ökad kroppskontroll och bättre hållning.

Om du är intresserad av att gå utbildningen tycker jag att du ska höra av dig till Åsa redan idag. Email: asa@asafornander.com

Jag fick äran att vara med och projektleda Åsas pressevent. Vill därför passa på att tacka alla härliga deltagare och sponsorer som gjorde eventet möjligt.

Spnsrade eventet gjorde. House of Shapes, Nike, Happy Plugs, Sebamed, Blueberry, Holistic, Grönt Vatten och Dharmazone.

Några som jag vet har skrivit om eventet hittar du här nedan. Har jag missat något får ni gärna höra av er.

Bjuder på några bilder från klassen. HÄR kan du även se en liten filmsnutt från klassen.

AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® Robert Sörensen Sara AlthiniSara Althini Sara Althini AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® AfHo® Åsa Fornander House of Shapes Åsa Ehrnholm Grönt Vatten Nike Nike Åsa FornanderHappy Plugs Sponsorer Goodiebag

 

9 svar på ”AfHo®”

 1. HAHAHA. Jag ser sjukt fokuserad/ful ut på nästan alla bilder. Måste öva på mitt minspel samtidigt som jag dansar…helt klart….undrar om jag ser ut sådär även när jag instruerar?! Gah! ;)
  Från och med nu är det jag som ler. Alltid.

  Trevlig att se dig vännen!

  1. Detsamma jätte kul att ses!
   Äh jag tycker att du är jätte snygg på alla bilder.

   Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.