Är uppe i ottan och packar för säsongens förmodligen, sista skidresa innan jag byter till sommardäck på bilen och välkomnar våren på riktigt. Snart styr bilen mot Tänndalen. Förhoppningsvis ska jag även hinna blogga ikapp lite om min träning och vad jag haft för mig sedan mitt simpass i lördags. Tiden flyger iväg.

Vad har ni haft för er de senaste dagarna?

Så här såg det ut senast när vi var i Tänndalen. Hoppas på lite googlebränna även den här gången. Oavsett väder ska det bli galet skönt att få andas fjälluft.

Tänndalen Tänndalen

Fina mamma på längdskidor.Längdskidor i Tänndalen

 

 

6 svar på ”TÄNNDALEN”

  1. Så himla avis!! Så avis. Så jätte avis.
    <3 Tänndalen!

    Hälsa Jenny och John, gamlingarna som drivit upp halva byn :) Och pussa spåren från mig!

  2. Vårvintern i fjällen är enligt mig den bästa tiden att vara där :)
    Jag har prövat lite nya grejer på Sats, blev helt förälskad i Soma! Gjorde gott för självförtroendet då jag var både starkare och smidigare än jag trodde och gott för kroppen då jag har en skön träningsvärk nu två dagar senare. Pröva om du inte gjort det än!

    1. Jag det är härligt! Det verkar vara grymt. Kul att du gillar det. Ska testa snart hade jag tänkt. Tack för tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.