Är skönt mör och trött efter en dag i backen. Tänndaln bjuder på gott om utrymme i backarna. Det pågår ett stort skoter-event här vid Hamrafjället, Innehållandes; mässa, träning, tävling och after skoter medan vi som är mer road av skidåkning kan njuta av stora svängar i nästintill tomma backar. Det finns en viss charm och ett härligt lugn med att åka i väg till fjällen när det inte är högsäsong.

Tänndalen

8 svar på ”Hamrafjället”

  1. känns märkligt. skidor NU liksom? jag är inställd på trekvartstights! :) men skidor är alltid härligt! när ni kommer hem igen ser jag fram emot att ses någon gång när våra scheman tillåter!

    1. Haha känns som att vi har befunnit oss i olika länder den här helgen. ni har badat i havet och vi har åkt skidor. 1a maj-helgen brukade annars vara vår sista helg med skidåkning när jag var yngre. Tror att jag måste ta upp traditionen igen.

    1. Det blev en otroligt härlig helg. 1 maj- helgen kanske? När jag tävlade blev det alltid sista helgen i Hamra för säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.