Hej killar! Nu har ni möjlighet att vinna ett snyggt kit med träningskläder från Casall. Om jag nu har några killar som läser min blogg. Det blir intressant att se om jag får in några härliga tävlningsbidrag. Längre ner i inlägget kan ni läsa om hur tävlingen går till. Det är enkelt.

Casall är ett företag inom sport- och träningsbranschen som jag tycker haft en tydlig uppgång ut mot konsumenten under det senaste året. De har en konceptbutik med fullt sortiment av träningskläder för herr samt stort utbud av träningsredskap här i Stockholm på Birger Jarlsgatan 11.

casall konceptbutik

Casall

För att delta i tävlingen.

Mailar du en bild på dig under ett träningspass (det kan vara från vilket träningspass som helst) eller bara iförd träningskläder till mig på asa@vlhalsa.se samt din storlek och din adress. Jag lottar ut en vinnare den 9 februari. Och tjejer ni ska förstås tipsa era killar om detta. Varför inte ta en bild på din kille och skicka in en härlig träningsbild. Det du vinner är kläderna på bilden nedan.

Lycka till!

Casall mens wear

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.