När vi spenderade en vecka i Åre nu över nyår hade vi en mästerkock i sällskapet som ni under veckorna hittar på restaurangen Lux här i Stockholm. Här kan du hitta vår nyårsmiddag. Johan var en av sex finalister som igår tävlade om titeln Årets Kock. Eftersom prinsen delade ut guldet till Årest Kock 2003 Daniel Räms så förutsätter jag att det var Johan Backéus som tog hem titeln för Årets Kock 2013. Skämt åt sido.

För någon vecka sedan blev vi inbjudna till ett av Johans många träningspass inför den här tävlingen. Vi kände att här var det något stort pågång. Maten var enastående god och magkänslan visade sig vara rätt. Johan tog hem silvret med sin mat. STORT GRATTIS JOHAN! Du var värd en vinst men en andra plats är verkligen inte fy skam. Med passion och ödmjukhet kommer man långt. I mina ögon är du ÅRETS KOCK!

Här kommer några bilder från gårdagen förutom första bilden som togs vid ett träningspass för någon vecka sedan. Fotograf Viktor Ehrnholm.

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

ÅRETS KOCK

PRINSEN

2 svar på ”ÅRETS KOCK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.