Vad gör du nu på tisdag? Stockholm får besök av norska äventyrerskan Cecilie Skog. Cecilie har nått de tre polerna, Nordpolen, Sydpolen och Mount Everest. Hon korsade Antarktis på skidor med egen kraft och utan support. Hon har även klättrat “Seven Summits” och är den första och enda kvinnan i världen som har åkt skidor från fastlandet till Nordpolen. Bergans of Norway har varit med på Cecilies äventyr i många år och hon har även designat en egen klädkollektion som ingår i Bergans sortiment.

Den 12 november kan du hänga med Cecilie Skog på några av hennes äventyr.

Tid: Kl: 19:15

Plats: Alewalds, Kungsgatan 32, Stockholm

71 DAGAR, 1800 KILOMETER OCH EN MILJON TANKAR – ETT FÖREDRAG MED CECILIE SKOG

image001

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.