Det är Core-träning jag talar om. Igår innan cyklingen körde jag ett bål-/ corepass på egen hand. Känns viktigt att få med den delen nu för att inte bli svag där igen. I somras var ni några som hängde på min plankutmaning. Hur gick det för er? För mig var det en viktig del i en rehabilitering och för att bli starkare i bålen vid löpning och andra träningsformer.

Det har även resulterat till att jag fortfarande ställer mig i plankan med eller utan Redcord ett antal gånger under en vecka. Kanske inte tio minuter per dag sju gånger i veckan. Det vet vi alla är överdrivet. Men en utmaning är en utmaning.  Plankan har blivit lite av en favoritövning och i förhållande till mig själv och var jag befann mig innan den här utmaningen har jag blivit starkare. Jag hoppas att det även gav er andra något och att ni också har blivit lite plankfrälsta eller åtminstone corefrälsta. Det gör verkligen skillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.