Det var inte för inte som jag fick problem med diskutbuktningar i somras. Nu försöker jag tänka smart och framförallt på vad jag och min kropp behöver. Men jag skulle kunna bli bättre.

Är det inte ofta så? Att man skulle kunna bli bättre på att ta hand som sig själv. Något som hjälpt mig många gånger till att få en mer balanserad och stabil kropp är redcordträningen. Och stark för den delen. Tyvärr går den typen av träning väldigt mycket i perioder för min del, beroende på förutsättningarna. Är det sommar blir det ofta mer. Vi har en Redcord Mini hemma som jag gärna tar med mig ut. Då den inte hänger med Viktor och hans kunder.

Undrar om det är fler än jag som känner så extremt stor skillnad funktionellt på sin kropp när de kör slingträning, så som jag gör. Får jag in det som en rutin i mitt träningsprogram så brukar det mesta runt omkring också gå lättare och jag får färre småskavanker.

Det är en väldigt skön känsla när kroppen känns balanserad iform av att vara stabil och jämnstark.

Redcord

Redcord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.