Alla dagar är långt ifrån en dans på moln. Ibland kan det rentav blir en dans i sumpmark. Det betyder inte att det här har varit en dålig dag, men definitivt en tuff. De här dagarna tar jag gärna till något som får mig att koppla bort och rensa. Något som får mig att må bra och bli lättad igen.

I kväll drog jag på mig min fina reflexväst från Kari Traa och stack ut på en kravlös runda i mörkret. Löpning ute i skogen är en oslagbar terapi. Stressnivån sjunker avsevärt direkt när jag ger mig ut. Känslan är betydligt mer harmonisk när jag kommer tillbaka från den här rundan. Ett gäng rådjur höll visserligen på att skrämma ihjäl mig ikväll. Jag överlevde och vaknade verkligen till. Jag kommer från Norrland men har sällan träffat på så mycket djur som när jag flyttade ut till Värmdö. Det första året var det ångest. Jag var livrädd efter att fem älgar hoppade ut bland äppelträden i mörkret en tidig höstmorgon.

 

8 svar på ”Löpning ute i skogen är en oslagbar terapi.”

    1. Trodde också att jag sprang på ett vildsvin ett tag. Men det visade sig vara en svart gris. ? :) Skönt att höra att djurlivet finns även inne i stan.

    1. Jag vet! Äntligen slipper jag springa med som mer liknar en vägarbetares väst. Inge fel på vägarbetare. Men jag vill ju mer likna en tjej som är ute och springer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.