Tanken var att jag skulle cykla med Clarén ikväll men hon är så poppis så jag fick tänka om. Det gick bra det med. Idag har jag reflekterat en hel del över instruktörsyrket. Kanske blir det ett inlägg om mina tankar framöver. Men bara om jag lyckas förpacka dem väl.

Hur viktigt är det för dig som instruktör med utveckling och att bli utvärderad?

En annan fråga som jag ställde mig själv idag. Är- Hur svårt ska det vara att få med sig ett av alla hundra hänglås som man äger eller exempelvis en vattenflaska. Jag lyckades i alla fall dra på mig byxorna åt rätt håll. Alltid något. Och jäklar va sköna de blev när de satt som det antagligen är tänkt. Det var nämligen första gången jag använde dem sist när jag körde ett helt pass med dem bakochfram.

20120924-183746.jpg

2 svar på ”Nycyklad”

  1. Ha, ha, vad söt du är! Hänglåsen – ja vad är grejen med dem? kan slå vad ( minst en hundring) om att de bor i det där landet där hårnålar och hårsnoddar och den andra av de båda strumporna hänger.

    1. ja det måste finnas en stor samling av sånna grejer någonstans i hemmet. Och jag lyckas sällan få med de små tingen som känns så nödvändiga när jag är på plats. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.