Har varit på en del olika gruppträningspass på SATS den senaste tiden och de är onekligen olika. Självklart blir det så. Olika instruktörer, olika upplägga och kunskap. Lärorikt och intressant. Jag förhåller mig till ett träningsupplägg för att stärka kroppen, öka rörligheten, bibehålla och utveckla konditionen. För att få ihop det med  mitt upplägg har det inneburit en del ”testklasser” i gruppträningssalen. Nu börjar jag landa i några klasser som passar mitt upplägg. Ser fram emot att få lägga till cykling utomhus snart. Att få träna för instruktör är motivationshöjande i de flesta fall. För mig passar det bra att varva egen träning med ledarledda klasser.

SATS

cykelsats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.