Igår hade jag en av de där träningsdagarna i en drömvärld. Det är många faktorer som spelar in på en bra dagsform och en bra träningsdag. En vanlig dag får jag till en till två timmar med träning som ger mig kvalité. Jag har blivit bättre och bättre på att lyssna till kroppens signaler. Det ger mig ingenting att gå och träna en dag då jag kanske fått göra avkall på sömnen, av olika anledningar som jobb och andra aktiviteter. Försök att fokusera på det som får dig att må bra. Då kommer mycket annat på köpet.

Gårdagen bjöd på ledig dag. Bra med sömn och bra intag av energi.

Jag träffade människor jag tycker om både spontant och planerat.

Dagen avslutades med ett bra möte på Nike. 

TRÄNING

Kondition- Cykelpass

Lättare styrka-  Fokus på bål (rygg, mage, armar, axlar och ben)

Rörlighet- i 38 graders värme i form av Organic Bodywork™

cykel11

EN SELFIE FRÅN MORGONTRÄINGEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.