Har spenderat kvällen tillsammans med två sköna bönor. Sara x två. Jag och träningsglädje herself tog sällskap ut till Minialthini för löpning ute på Tyresö. Närmare bestämt Tyresta Nationalpark, det är en kuperad runda på ca 8,5 km i terräng som Sara har som hennes favoritrunda. Och jag förstår precis varför. Sara hade mycket att berätta om det vi såg längs rundan. Skogsmullen i mig gjorde att jag blev vansinnigt förtjust och trivdes bra i småregnet tillsammans med det goda sällskapet.

Fantastiskt vilken rundan Sara bjöd på och för att inte tala om middagen som vi fick efter löpning i form av magi. Efter cirka åtta kilometers löpning och många timmar med härlig konversation lämnade jag och Sara, Villa Althini glada och mycket belåtna. Självklart blev det kaffe. Vi får inte glömma att det här var en Coffee Run.

Bilder: Minialthini i köket.

20120410-230531.jpg

20120410-230600.jpg

10 svar på ”Coffee Run by Miss Casall”

    1. Ja dessutom regnade det så alla kameror och telefoner fick stanna hemma. Det var en mysig runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.