Jag och Viktor snörade på oss löparskorna och förenade nytta med nöje igår kväll. Samtidigt som vi fick ett träningspass fick vi lite husinspiration till vårt kommande husprojekt. Nu jagar jag lite rutiner till min löpning.

Segt att en bakterier och virus har hindrat mig från att träna enligt min plan men nu ska jag vara igång igen. Viktor tränar inför några triathlon-lopp som går av stapeln i sommar och jag har några löparlopp jag tänkt springa. Underbart att kunna köra några pass tillsammans.

Jag behöver pepp och sällskap just nu för att komma igång.

20120410-070042.jpg

20120410-070138.jpg

20120410-070157.jpg

6 svar på ”Löpning och inspiration!”

    1. Ja Ida nu har vi ett år av planering innan vi har en tid av blod, svett och tårar framför oss. Ska bli fantastiskt spännande. Bor ni i hus? Typiskt att vi inte bor närmre. :)

  1. Åh husbygge!? Gud så underbart! Min syster och sambo har byggt sitt eget hus och 4 år (minst) efter tomtköpet flyttade de in i början på mars… det dyker väl upp bilder då och då på hennes blogg (malinbh.blogspot.com) men det är ingen renodlad husblogg (såg att du sökte sådana förut)

    1. Älskar sällis! Löpningen blir så mycket mer. Även om jag ibland uppskattar ensamheten väldigt mycket. Bra sätt att släppa alla tankar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.