Nu vill jag piffa till vardagen här på bloggen med lite tävling. Ni kan nu tävla om ett par helt fantastiska kompressionsstrumpor från GoCoCo.

Strumporna är bland de grymmaste jag haft!, utan att överdriva. Fötterna hålls extremt torra i jämförelse med många andra strumpor jag har testat.

Gococo Compression är en knähög kompressionsstrumpa som stabiliserar vadmuskeln och är otroligt skön. En återhämtningsstrumpa men passar också väldigt bra att bära under träningspass av dess olika kaliber.

Cocona materialet är placerat under sulan vilket ger dig en torr och bekväm strumpa. Ovansidan av foten är gjord på microfiber för att transportera bort fukt från foten och ge en mjuk och behaglig känsla.

De finns i färgerna : Svart/Grå, Lila/Grå, Vit/Grå, Turkos/Grå. Den kommer snart i en ny fantastisk färg, som jag ser fram emot lite extra. Och storlekarna: S (27-32), M (33-39), L (40-45). För att få rätt storlek bör du mäta din vad där den är som störst.

Och för att tävla:

Vill jag veta Vad är Cocona? Information om det hittar du HÄR.

Jag är även nyfiken på vilken träningsform du helst utför och varför?

Maila de här svaren, din storlek och önskemål på färg till mig på asa@vlhalsa.se senast den 22 april kl.17:00, då jag lottar ut en vinnare.

20120411-165100.jpg

20120411-165120.jpg

20120411-165140.jpg

Ett svar på ”Tävla om kompressionsstrumpor!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.